Ronneby

Årets träff utanför vår egen i Karlstad skulle bli Ronneby brunn.

Ewa och jag hade bestämt oss tidigt att anmäla oss till Ronneby. Vi skickade in fotot på Lloyd bussen en LT600-56 årsmodell. Vi fick uppgifter att vi skulle deltaga i Concours de Charm. Resan ner till Ronneby gick över Stockaryd där Per Anders Henriksson och Isabella Henriksson med” Boy friend” Jerry. Det blev ett Pitt stop i Stockaryd. Allt kontrollerades och så gick färden vidare ner mot Ronneby.

Lunch uppehåll i Tingsryd och sedan vidare över Sibirisk grusväg ,ja det blev något fel vi hamnade på ett vägbygge det var bara några  mil, att vända var inte möjligt.

Väl framme i Ronneby var det tvättning av Buss och Isabellor. Bussen ställdes upp på en bevakad parkering för att var på plats tidigt på lördags morgon.

Lördag Ewa och jag var uppklädda till rätt årsmodell 1956. Bussen lastad med möbler från Tibro. Vi var ett möbelhandlarpar som var ute på affärsresa!!

Bussen ställde upp i cirkel för Concours de Charm där var Jaguar,  REO, Volkswagen, Volvo några Amerikanare.

Vi presenterade Bussen på podiet  till mångas förtjusning, det var ju ingen lyx buss utan en Lloyd 600 LT-56.

Prisutdelningen var spännande, vi fick pris för originellaste bil, trodde då att det var väl vårt pris!! När första priset skulle delas ut drog confrensien på varifrån bilen kom ,det var en tysk, den kommer från Bremen!!! Då var allt klart. Vi fick hämta seger pokalen. Hela träffen i Ronneby var trevligt upplagd och vi hade en härlig middag på kvällen.

Vi reste hem med ett roligt minne rikare, vi hade bussen på släp, upp och ner hade tagit för lång tid att knata hem till Tibro med 65 kmh.

Härliga Lloyd minnen

Claes

ronnby 215 Ronnby 2015 ronneby 215 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.