Svenska Borgward klubben har haft årsträff i Öster Malma.

Årets träff ägde rum i Öster Malma. Ewa och jag hade bestämt oss att åka med Borgward Isabella coupé-59 till träffen. Vi upplevde en helg i Jägarförbundets anda, vi smakade på kött från olika vilda svenska djur. Fredagens grillbuffé bjöd på dessa läckerheter!

Lördag gick färden intill Nyköping, vi körde genom det vackra sörmländska landskapet med vackra vägar, när vägarna fylls av Isabellor blir ju upplevelsen än bättre.

Nästan alla varianter av Isabella kunde man se på vår träff.

En lite händelse som alla kan fundera på.  Vi skulle fika i närheten av Nyköping då jag svängde in på en parkering och plötsligt dog bilen, vad hände? Jo, Ewa hade kommit åt huvudströmbrytaren med foten. Huvudströmbrytaren sitter regelrätt i torpedväggen med vred inne i cupen. När detta lilla fel var hittar var allt i ordning.

 Vi hade fina dagar med frågesport och prisutdelning. Vi samlades på kvällen i slottet till middag. Där vi hade ett stort lotteribord. Jag tror att alla vann något. Johan och Elisabeth Karlsson och Hans Wiklund var värdar för träffen som var mycket lyckad. Tack för väl genom förd träff.

Vinnarna i vår Quiz var från vänster Ingemar Gahne, Ewa Jägevall, Lars Källbom, och längst ifrån kommen var Karsten Antelmann från Berlin.

Vi ses i Tibro Kristi himmelsfärds helgen fredag- söndag, 31 maj -2 juni 2019.

Väl mött i Tibro

 Ewa o Claes

DSC_0905
DSC_0910
DSC_0922
DSC_0947
DSC_0950
DSC_0952
DSC_0953
DSC_0956

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.