OBS! !!! INSTÄLLT !!!

Bästa Borgwardvän!

På grund av Coronavirusets härjningar och med den ovisshet som kommer av det så har styrelsen i Svenska Borgwardklubben nu beslutat att ställa in årets träff den 22-24 maj. Men, vi siktar på att få besöka Plevnagården till 2021 års träff istället. Datumet är 14-16 maj 2021 och Svenska Borgwardklubben önskar hälsa Er välkomna då.

Bästa hälsningar!

Svenska Borgwardklubben genom Ulric Långberg

Välkommen till Svenska Borgwardklubbens årsträff 22-24 maj 2020 på Plevnagården, Malmköping

Svenska Borgward Klubben bjuder in till årsträff i djupaste Sörmland. Vi träffas på Plevnagården, www.plevnagarden.se där vi har utmärkta uppställningsplatser för våra bilar i trädgården.

 

Plevnagården är ett anrikt hotell som har stor vana att ta emot bilklubbar. Flera namnkunniga klubbar med lång tradition likt bilarna byggda i Bremen har besökt Plevnagården. Klubbar för Rolls Royce, Ferrari är några av dem.

 

Vi ansluter oss alla under fredag eftermiddag på Plevnagården för att på kvällen samlas till en grillbuffé denna majkväll. Buffén kostar 395 SEK.

 

Det blir traditionsenligt utflyktsmål på lördagen, vi åker till Munktell-muséet www.munktellmuseet.com och här i närheten äter vi också vår lunch.

På kvällen sedvanlig 3-rätters middag, lotteri, prat om /med våra bilar mm.

 

Söndag, årsmöte och avslutning.

 

Bokning kan redan nu ske direkt till Plevnagården, 0157-216 60, ange Svenska Borgwardklubben.

Pris inklusive logi per person i dubbelrum 2190 SEK.

Pris inklusive logi per person i enkelrum 2360 SEK.

Startavgift på 100 SEK tas ut per fordon.

 

Anmälan om deltagande till Ulric Långberg, 070-347 50 65 eller ulric.langberg@gmail.com. Detaljerat program kommer att presenteras i nästa nummer av Borgward Nytt.

 

Boka nu in den 22-24 maj 2020 i almanackan och styr kosan till Malmköping för medverka till att Svenska Borgwardklubbens årsträff 2020 blir ännu ett historiskt möte i en anrik miljö!

 

Välkomna!

 

Se nedan länk för full inbjudan:
SBK Inbjudan Årsträff 2020

 

map pic

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.