Inställt 2021 på grund av Coronapandemin MEN välkommen till Svenska Borgwardklubbens årsträff 2022 på Plevnagården i Malmköping. Datumet är 13-15 maj.

Bästa Borgwardvän!

Coronapandemin har verkligen lamslagit bilträffarna under 2020. Och kommer sannolikt att begränsa även 2021.
Svenska Borgwardklubben är inte ensamma om att behöva ställa in årsträffar utan det mesta arrangemangen för de allra flesta bilklubbar under säsongen blev avbokade. Nu verkar det som att säsongen 2021 blir knepig även den. Vi hade hoppats att vaccinering skulle ha genomförts i stor skala och att pandemin skulle klinga av men att det skulle göra det tills mitten på maj 2021 är inte realistiskt. Så vi flyttar SBK:s årsträff ännu ett år framåt, alltså till Kristi himmelsfärdshelgen 2022. Då hoppas vi att vi kan genomföra årsträffen. Boendet är samma som tidigare inbjudan på Plevnagården och utflykt och besök kommer att planeras noggrant, och inom kort kommer uppdaterad information att skickas ut till medlemmar och finnas här på hemsidan.

Dags att boka in datumet i kalendrarna, Kristi himmelsfärdshelgen 13-15 maj 2022.

Vi gör ett nytt försök genom att Svenska Borgward Klubben bjuder in till årsträff i djupaste Sörmland. Vi träffas på Plevnagården, www.plevnagarden.se där vi har utmärkta uppställningsplatser för våra bilar i trädgården. Vi kommer att meddela eventuella prisförändringar i god tid, i övrigt är det samma information som tidigare inbjudan.

 

Plevnagården är ett anrikt hotell som har stor vana att ta emot bilklubbar. Flera namnkunniga klubbar med lång tradition likt bilarna byggda i Bremen har besökt Plevnagården. Klubbar för Rolls Royce, Ferrari är några av dem.

 

Vi ansluter oss alla under fredag eftermiddag på Plevnagården för att på kvällen samlas till en grillbuffé denna majkväll. Buffén kostar 395 SEK.

 

Det blir traditionsenligt utflyktsmål på lördagen, vi planerar att åka till Munktell-muséet www.munktellmuseet.com och här i närheten äter vi också vår lunch.

På kvällen sedvanlig 3-rätters middag, lotteri, prat om /med våra bilar mm.

 

Söndag, årsmöte och avslutning.

 

Bokning kan redan nu ske direkt till Plevnagården, 0157-216 60, ange Svenska Borgwardklubben.

Pris inklusive logi per person i dubbelrum 2190 SEK.

Pris inklusive logi per person i enkelrum 2360 SEK.

Startavgift på 100 SEK tas ut per fordon.

 

Boende bokas direkt till Plevnagården www.plevnagarden.se  0157-216 60 och anmälan om deltagande till Svenska Borgward Klubbens årsträff till Ulric Långberg, 070-347 50 65 eller ulric.langberg@gmail.com

På uppdrag av Borgwardklubbens styrelse
Ulric Långberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.