Nu kör vi, välkommen till Svenska Borgwardklubbens årsträff 2022 på Plevnagården i Malmköping. Datumet är 27-29 maj.

Bästa Borgwardvän!

Coronapandemin har med all önskvärd tydlighet visat att digitala bilträffar inte på långa vägar är lika roliga som fysiska träffar. Det blir liksom inte samma sak att ”sparka däck” och ”titta under huven” när man sitter framför datorn. Därför är det med  stort nöje vi har att meddela att vi inbjuder till SvenskaBorgwardklubbens årsträff under Kristi himmelsfärdshelgen 2022! Då avser vi  att  genomföra årsträffen. Boendet är samma som tidigare inbjudan på Plevnagården och utflykt och besök kommer att planeras noggrant, och inom kort kommer uppdaterad information att skickas ut till medlemmar och finnas här på hemsidan.

Dags att boka in datumet i kalendrarna, Kristi himmelsfärdshelgen 27-29 maj 2022.

Vi gör ett alltså ett nytt försök genom att Svenska Borgwardklubben bjuder in till årsträff i djupaste Sörmland. Vi träffas på Plevnagården, www.plevnagarden.se där vi har utmärkta uppställningsplatser för våra bilar i trädgården. Vi kommer att meddela eventuella prisförändringar i god tid, i övrigt är det samma information som tidigare inbjudan.

 

Plevnagården är ett anrikt hotell som har stor vana att ta emot bilklubbar. Flera namnkunniga klubbar med lång tradition likt bilarna byggda i Bremen har besökt Plevnagården. Klubbar för Rolls Royce, Ferrari är några av dem.

 

Vi ansluter oss alla under fredag eftermiddag på Plevnagården för att på kvällen samlas till en grillbuffé denna majkväll. Buffén kostar 395 SEK.

 

Det blir traditionsenligt utflyktsmål på lördagen, vi planerar att åka till Munktell-muséet www.munktellmuseet.com och här i närheten äter vi också vår lunch.

På kvällen sedvanlig 3-rätters middag, lotteri, prat om /med våra bilar mm.

 

Söndag, årsmöte och avslutning.

 

Bokning kan redan nu ske direkt till Plevnagården, 0157-216 60, ange Svenska Borgwardklubben.

Pris inklusive logi per person i dubbelrum 2190 SEK.

Pris inklusive logi per person i enkelrum 2360 SEK.

Startavgift på 100 SEK tas ut per fordon.

 

Boende bokas direkt till Plevnagården www.plevnagarden.se  0157-216 60 och anmälan om deltagande till Svenska Borgward Klubbens årsträff till Ulric Långberg, 070-347 50 65 eller ulric.langberg@gmail.com

På uppdrag av Borgwardklubbens styrelse
Ulric Långberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.